slide1 slide2
slide3

Intrebari frecvente

Cum pot colabora cu firma dvs. de la distanta?

Locatia nu este o problema. Comunicam cu clientii nostrii prin e-mail sau telefonic.

Ce inseamna web hosting (gazduire web)?

Termenul de hosting (gazduire web) este serviciul prin carenoi, TOTAL INSPIRE SRL , realizam stocarea informatiilor din site-ul dvs. pe servere specializate pentru acest serviciu. Acestea dispun de legaturi permanente de mare viteza catre Internet si sunt accesibile in proportie de peste 99%.

Cand se emite factura?

Factura proforma se genereaza automat si se trimite in format electronic in ziua efectuarii comenzii. Pentru reinoire hosting sau prelungire domenii, factura proforma este emisa cu 15-30 zile inainte de data scadenta.

Cum si unde poate confirma efectuarea platii?

Confirmarea platii se poate face prin e-mail sau telefonic.

Cum si unde pot plati factura?

Plata in avans pentru un an se face prin transfer bancar /OP/ card bancar - plata online in baza facturii proforme generate in urma unei comenzi.

Ce este si de ce am nevoie de un domeniu de Internet?

Domeniul de Internet este un un nume de forma firma.ro (.com, .eu, .net, .biz, .org, etc) prin care compania dvs. se identifica pe Internet. Domeniul este folosit atat pentru adresele de e-mail ale angajatilor cat si pentru numele site-ului oficial al firmei. Prin utilizarea adreselor de e-mail personalizate numele firmei dvs. va fi usor recunoscut.

Unde inregistrez domeniul web?

Va puteti inregistra domeniul web dorit chiar pe site-ul nostru. Beneficiati in plus la inregistrarea oricarui domeniu web si de hosting Start Gratuit 12 luni.

In cat timp voi putea intra in posesia domeniului dupa ce l-am platit?

Domeniul se rezerva la scurt timp dupa finalizarea unei comenzi si se inregistreaza in urma confirmarii platii.

Pot sa schimb un nume de domeniu dupa achizionarea acestuia?

Nu. Numele de domenii nu pot fi schimbate .Puteti doar renunta la el si sa inregistrati un alt domeniu web.

Poate functiona un site daca am doar domeniul web ?

Un domeniu web trebuie sa fie insotit de un pachet de Hosting.

Ce este WebMail si de ce am nevoie de el?

WebMail va permite accesul la e-mailul dvs., de pe orice computer conectat la Internet si cu un browser. Spre deosebire de celelalte programe de mail, prin utilizarea mail-ului in browser aplicatiile postei electonice se fac on-line.

Cum adaug, modific, sterg casute de e-mail?

In limita conturilor disponibile cat si a spatiului pachetului de hosting puteti crea adrese e-mail noi, modifica/sterge cele existente. Toate aceste optiuni sunt disponibile in Control Panel (cPanel).

Cum imi accesez email-ul?

Cu ajutorul  Outlook Express, Microsoft Office Outlook, etc., sau direct online (webmail).

 

Info Util

Ce inseamna...

CE INSEAMNA NUME DE DOMENIU WEB ?

Un nume de domeniu este un nume unic (maxim 63 caractere) care identifica un site web. Domeniile web pot fi .ro (Romania, in prezent se platesc o singura data) sau internationale (ex. .com, .eu, .biz, etc - plata anuala)

CE INSEAMNA GAZDUIRE WEB / HOSTING ?

Reprezinta gazduirea  fisierelor site-ului dvs. pe un server; include si adrese e-mail sau alte functii. Pachetele de hosting au caracteristici principale : spatiul pe server si lungimea de banda (trafic).

CE INSEAMNA UN SITE WEB ?

Paginile create si gazduite pe un server si oferite pe internet. Un site optimizat promovat aduce rezultate mai mari.

Info Site

In cel mai usor mod, poti avea propriul tau site.Rapid ! Site-ul tau este creat si publicat online.Ieftin ! Incredibil de Ieftin. Acum, iti facem site la cele mai mici preturi. Realizam site-uri care aduc rezultate.Plata proforme: virament bancar/OP sau online prin card.

ACCESEAZA: WWW.CREARESITE.COM

Completezi formularul de la COMANDA UN SITE - primesti email cu toate detaliile legate de serviciile dorite. Daca doresti demararea proiectului - numai dupa primirea detaliilor aferente solicitarii,te inregistrezi in site (INREGISTRARE CLIENTI) si poti depune comanda .